Untitled
10 mei 2017
week 201: 14 t/m 20 april

Op 14 april is Laura met de Peuterspeelzaal paaseitjes gaan zoeken in het speeltuintje vlakbij school. Ze heeft het goed naar haar zin gehad! Nadat ik haar had opgehaald, hebben we gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan en hebben we Bas opgehaald. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld.
Op 15 april kwamen oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek. Oom Tom was vandaag jarig, maar hij vierde het niet. Ze kwamen gebak en een snoepzak voor Bas en Laura brengen. Ze zijn gezellig nog wat blijven drinken en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Daarna zijn we met zijn vieren een cadeautje voor Jule gaan kopen. Bas en Laura waren érg druk vandaag!
Bas en Laura hebben op 16 april, 1e paasdag, paashaasjes gezocht. Ze waren helemaal enthousiast en renden de hele kamer rond op zoek naar nog meer haasjes. Na het ontbijt hebben ze gekookte eieren geschilderd en daarna zijn ze (alweer héél druk) gaan spelen. Na de lunch zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. Daar waren oom Anton, tante Monique, Esther en Lars ook. Eerst hebben Bas en Laura paaseitjes gezocht, die in huis verstopt waren, omdat het slecht weer was. We hebben wat gedronken en daarna gezellig met zijn allen van de plaat gegeten. Na het eten hebben we Rummikub gespeeld.
Op 17 april, 2e Paasdag, zijn we ’s middags bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben eerst paaseitjes gezocht en daarna fijn gespeeld. Na het avondeten is Mark nog even met Bas weggeweest met zijn nieuwe fiets en heb ik met Laura gezellig spelletjes gedaan.
Laura heeft het fijn gehad op de Peuterspeelzaal op 18 april. Ze vierden vandaag de 4e verjaardag en het afscheid van Noa, Laura’s vriendinnetje. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en Laura heeft fijn met de Lego gespeeld. Toen Bas ook uit school was, hebben ze samen in de regen in de tuin gespeeld. Na het avondeten is Mark weer met Bas gaan oefenen met zijn nieuwe fiets en hebben Laura en ik gezellig met zijn tweetjes gekleurd.
Op 19 april hebben Laura en ik samen met Charlotte en Cathelijne de speurtocht voor Kinderspel uitgezet. Na de lunch zijn we weer naar het Wijkgebouw gegaan. De kinderen hebben eerst binnen lekker rondgerend en tikkertje gedaan, daarna werden ze in 3 groepen van 16 kindjes verdeeld. Ieder groepje liep een speurtocht, waarbij lintjes aan lantaarnpalen gevolgd moesten worden. Onderweg moesten er vragen beantwoord worden, werden er spelletjes gedaan en bij garage Van Bakel kregen we een rondleiding. Er was een sportauto waarvan ze lieten horen hoe hard het geluid klonk als ze gas gaven, ze lieten zien hoe ze een band van een velg afhaalden en weer terugzetten en er stond een bus op de autobrug die ze omhoog lieten gaan. Aan het eind van de speurtocht was een speelveld, waar de kinderen fijn nog gespeeld hebben. Thuis hebben Bas en Laura samen een film gekeken en na het eten hebben ze lekker nog even gebadderd.
Op 20 april hebben Laura en ik gezellig samen boodschappen gedaan. Laura heeft goed geholpen en alle spulletjes die we nodig hadden uit de schappen gepakt. We hebben nog een potje Memory gedaan en verder heeft Laura lief zelf gespeeld. Na school kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn geknutseld en in de tuin gespeeld. Omdat ik ’s avonds moest werken, heeft Mark Bas en Laura in bed gelegd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative